fbpx

Korábbi munkáink

Több száz gépjármű részecskeszűrő tisztítását végeztük már el, amelyekről képek és videók is készültek. Nézze meg hogyan dolgozunk és persze a végeredményt is. 🙂

Eddigi munkáink képekben:

BMW 7-es részecskeszűrő tisztítás Részecskeszűrő tisztítás előtt és után

Volkswagen részecskeszűrő előtte-utána

volkswagen részecskeszűrő tisztítás

Opel részecskeszűrő

Opel részecskeszűrő tisztítás

Komatsu HD-605 dömper részecskeszűrő

Komatsu részecskeszűrő

És videókban:

Kerülje el a több 100.000 Ft-os kiadást és tisztíttassa velünk gépjárműve részecskeszűrőjét.

 

Hívjon minket most!

 

Vagy tekintse meg árainkat:

 

 

 

 

Mely autók szorulhatnak a leginkább DPF tisztításra?

 

Európában a kipufogógázokra vonatkozó Euro 5-ös szabvány 2009-es bevezetése óta kötelezően kerül DPF szűrő minden újonnan gyártott dízelautó kipufogójába, bár a gyakorlat maga 1985 óta létezik. 

Mivel az autóipar számos cége gyárt dízelkocsikat, így adódhat a kérdés, hogy mely modellek bírnak a leginkább, és melyek a legkevésbé tartós részecskeszűrővel. Kicsi, ugyanakkor az egyik legfontosabb szegmense ez azon szempontoknak, amelyeket autóvásárláskor figyelembe veszünk.

Az egyik legfontosabb kérdés ebben a témakörben talán az, hogy mely dízelautók részecskeszűrői hibásodnak meg vagy dugulnak el a leggyakrabban.

Erre sajnos pontos választ nem tudunk adni, ám szervizünk általában a következő autómárkákkal és annak típusain szokott DPF tisztítást végezni:

BMW 3-astól a 7-es szériáig

Skoda Octavia és egyéb modellek

Audi Q7, 4G

Volkswagen Crafter 2.0, 2.5 TDI; Passat 2.0 TDI, 1.6

Ford 1.6 TDCi, 2.0 TDCi, 2.2 TDCi

Ez persze nem azt jelenti, hogy más dízelmotorral rendelkező gépjármű ne szorulna DPF tisztításra. Az erre szakosodott szervizünk évente minimum egy alkalommal javasolja a részecskeszűrő professzionális tisztítását.

Elérkezettnek érzi az időt autója DPF tisztítására? Segítünk gyári állapotba hozni a DPF szűrőjét ezáltal több százezer forintot spórolva Önnek. Ehhez nem kell mást tennie, mint felvennie velünk a kapcsolatot a fentebb olvasható telefonos elérhetőségünkön.